Politika vračila kupnine

Imamo 14-dnevno politiko vračila.

Če želite biti upravičeni do vračila, mora biti vaš izdelek v enakem stanju, kot ste ga prejeli, neobremenjen ali neuporabljen z oznakami in v originalni embalaži. Potrebovali boste tudi potrdilo o nakupu.

Če želite začeti postopek vračila, nas lahko kontaktirate na info@hoopsy.si. Če bo vaša vrnitev sprejeta, vam bomo poslali etiketo o pošiljanju in navodila, kako in kam poslati paket. Predmeti, poslani nazaj, ne da bi prej zahtevali vračilo, ne bodo sprejeti.

Za vsa vprašanja o vrnitvi nas lahko vedno kontaktirate na info@hoopsy.si.
Škoda in težave
Prosimo, preverite vaše naročilo ob prevzemu in nas takoj pokličite, če je izdelek pokvarjen, poškodovan ali če prejmete napačen izdelek, da bomo lahko ocenili težavo in jo popravili.
Izjeme / nevračljivi predmeti
Določenih vrst predmetov ni mogoče vrniti, na primer hitro pokvarljivo blago (na primer hrana, cvetje ali rastline), izdelki po meri (na primer posebna naročila ali osebni predmeti) in izdelki za osebno nego (na primer kozmetični izdelki). Prav tako ne sprejemamo vračil za nevarne snovi, vnetljive tekočine ali pline. Prosimo, pokličite, če imate vprašanja ali pomisleke glede določenega izdelka.

Na žalost ne moremo sprejeti vračil izdelkov ali darilnih kartic.
Izmenjave
Najhitreje si zagotovite, da boste dobili tisto, kar želite, je vrnitev izdelka, ki ga imate, in ko je vračilo sprejeto, ločeno kupite nov izdelek.
Vračila
Ko bomo prejeli in pregledali vašo vrnitev, vas bomo obvestili in vas obvestili, ali je bilo vračilo odobreno ali ne. Če bo odobreno, vam bomo samodejno vrnili denar za prvotno plačilno sredstvo. Ne pozabite, da lahko traja nekaj časa, da tudi vaša banka ali izdajatelj kreditne kartice obdeluje in knjiži vračilo.